Uniek overnachten midden in het natuurgebied van de Veluwe bij Buitenplaats Beekhuizen

Houd jij van overnachten midden in de natuur?

Slingerend door de bossen kom je aan bij Buitenplaats Beekhuizen in Velp. Door de unieke locatie aan de rand van de Veluwe, is dit natuurkampeerterrein een echte aanrader! Terwijl je overnacht in één van de luxueuze accommodaties op het domein, heb je veel kans op het zien van wild, zoals het wilde zwijn.

Je kunt kiezen uit een houten pod of een lodgetent. De pods zijn net vrijstaande hotelkamers.

Tijdens ons verblijf hebben we genoten van alle voorzieningen van onze luxe lodgetent. De lodgetenten bieden plaats aan maximaal zeven personen. Van volledig ingerichte keuken tot terras met loungezetels. Naast een gezellige droomachtige houten bedstede voor de kinderen, beschikt de tent over een badkamer met regen- en massagedouche. Aan alles werd gedacht, er is ook een speelhoekje.

Op het natuurkampeerterrein kunnen kinderen zorgeloos buiten spelen. Ravotten zonder zorgen op dit autoluwe domein: er werden heel wat natuurlijke speelplekken voorzien: waterpomp, kabelbaan, natuurschommel, glijbaan en natuurlijk kan je ouderwets kampen bouwen.

De ontvangst door het receptiepersoneel verloopt heel vlot en vriendelijk. Bas en zijn team maken je overal wegwijs. Je krijgt een speciale draag (pil)lamp mee, die je tijdens je verblijf kunt gebruiken als het donker wordt. Altijd handig.

Ook de bezienswaardigheden uit de streek worden je aan de hand van een plattegrondje meegedeeld.

Uitkijktoren Emmapyramide ligt op wandelafstand van het domein.
Voor de kinderen kun je bij de receptie terecht voor extra binnen- en buitenspelletjes zoals petanqueballen.

Als kers op de taart is er de mogelijkheid de hot tub te reserveren. Na een paar uur hout stoken, wordt het water lekker warm. Terwijl je heerlijk relaxt, geniet je van een adembenemend uitzicht over het park.

Hongertje? Het hippe pop-up restaurant Woodz aan de rand van het bos is stijlvol ingericht. Hier kan je terecht voor lunch, diner, een lekker drankje of koffie. Tekenplaten in thema van het wilde zwijn houden de kinderen zoet bij het wachten.

Na een deugddoende nachtrust zijn we klaar voor een wandeling aan de Posbank. Op dit natuurmonument van de Veluwe is heide troef! Waaw!!!

Nadien maken we een wandeling van 4,5 km door de Onzalige Bossen naar het pannenkoekenhuis De Carolinahoeve.

Wij komen zeker terug!
Het bijzonder overnachten op het rustgevende, kleinschalige en kindvriendelijke domein van Buitenplaats Beekhuizen heeft me overtuigd.

Een perfecte uitvalsbasis voor uitstapjes in de omgeving van het Nationaal Park Veluwezoom.

Website: http://www.buitenplaatsbeekhuizen.nl

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s