Carry nature with you!

imageIk kwam in contact met een leuke dame met enorm veel karakter. Jasmijn woont in Uruguay en zet zich daar in voor de natuur.

Op een creatieve manier vraagt ze meer aandacht voor de illegale houtkap in Zuid-Amerika. Daar is ontbossing een groot probleem. Veel natuur gaat verloren door bomen die er gekapt worden.

Jasmijn verkoopt daarom handgemaakte juwelen: ‘freedom beads’. Dit prachtig initiatief kun je steunen en zo help je mee om de ontbossing tegen te gaan. Mij zie je binnenkort zeker rondlopen met haar juwelen. Wil jij ook vrijheid uitstralen? Blijven lezen 🙂

Wat meer over de sieraden: De kralen zijn gemaakt van palmpitten! De palmpitten zijn natuurlijk en hier komt verder geen kunstmatige bewerking aan te pas. Ze staan symbool voor vrijheid. Palmbomen zijn onderdeel van het gigantische regenwoud, de longen van de wereld.Door een sieraad aan te schaffen, vraag je aandacht voor de natuur in de hele wereld. Iedereen heeft tenslotte zuurstof nodig om te leven!

De kralen zijn er in 6 unieke kleuren: “Soft Mint, Naturel Brown, Sunny Yellow, Ocean Blue, Lovely Red en Classic Violet”.

Je kan de sieraden via bestellen via Mijn Jas

Speciaal voor mijn blog doet Jasmijn een actie. Koop je 1 armband, krijg je er een tweede gratis bij! Vermeld dan even dat je via de blog: ‘my cup of camp’ wilt aankopen.

De armbanden kosten 7,50 euro per stuk. (excl. 2,50 euro verzendkosten)
Ideaal om te stralen met de feestdagen, origineel voor onder de kerstboom en je doet leven!!

Carry freedom on you…

image

Een gedachte over “Carry nature with you!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s